Aktivitetsområdet vårt ligger idyllisk til ved Glomma ved Sarpsborg.

Oppdatering 1.03.2018

Vi har gjennom mange år drevet Skjeggeby Aktivitetsgård. Det har vært et lite eventyr med fantastisk mange arrangement gjennomført. Det har blitt ufattelig mange gode minner fra arrangementene i all slags vær, og med blide, engasjerte og positivt overraskede mennesker. Utrolig moro at vi har fått til dette i Sarpsborg. Men det ligger også ufattelig mye arbeid bak det å gi deltakerne flotte opplevelser ved Glomma. Vi har nå valgt å selge stedet og ønsker å bruke vår tid på andre ting.

VI MÅ MED DETTE SI TUSEN TAKK TIL ALLE KUNDER SOM HAR BESTILT ARRANGEMENT HOS OSS, OG TUSEN TAKK TIL ALLE DELTAKERNE SOM HAR VÆRT MED Å SKAPE ENGASJEMENT HER PÅ GÅRDEN. NÅR VI NÅ LUKKER ØYNENE OG TENKER TILBAKE TIL ARRANGEMENTENE, SER VI STEMNING, HØRER LATTER OG FORNØYDE ROP 🙂 TUSEN TAKK!!!!!!!!!!!!!

HILSEN MERETE OG SVEINUNG

Historie:

Som hoveddrift på gården er det utviklet et aktivitetskonsept. Vi driver nå Skjeggeby Aktivitetsgård for 15. året!

Vi skreddersyr alle typer firmaarrangement fra A-Å, gjennomfører mange aktivitetspakker for private grupper hvert år og nytt den siste tiden er at vi også kan tilby firmaevent hvor vi flytter oss fra anlegget på Skjeggeby til kunden.

Vi har også samarbeid med Hafslund konferansesenter som ligger på praktfulle Hafslund hovedgård ca 3 km unna oss. Skjeggeby gård på Hafslundsøy hørte i tidligere tider til Hafslund hovedgård, og det er mye historie rundt dette.

På Skjeggeby gård har vi for tiden en lavvo for mindre grupper.  Det er bygget opp et stort aktivitetsområde rundt selve leirområdet og vi har flott kulturlandskap rundt oss.

Vi gjennomfører arrangement hele året, hver tid har sin sjarm. Vi opplever at mange får en “a-ha” opplevelse rundt det med å være ute når man tror været er for dårlig!

I 2009 hadde vi besøk litt utenom det vanlige. Landbruksminister Lars Peder Brekk besøkte oss og fikk en orientering om hva vi har utviklet på gården. Han fikk servert varer fra vår lokale baker; Øy’a baker’n Skoglund.

Sveinung Hansen
Sveinung Hansen
Merete Hansen
Merete Hansen