Aktivitetsområdet vårt ligger idyllisk til ved Glomma ved Sarpsborg.

Som hoveddrift på gården er det utviklet et aktivitetskonsept. Vi driver nå Skjeggeby Aktivitetsgård for 15. året!

Vi skreddersyr alle typer firmaarrangement fra A-Å, gjennomfører mange aktivitetspakker for private grupper hvert år og nytt den siste tiden er at vi også kan tilby firmaevent hvor vi flytter oss fra anlegget på Skjeggeby til kunden.

Vi har også samarbeid med Hafslund konferansesenter som ligger på praktfulle Hafslund hovedgård ca 3 km unna oss. Skjeggeby gård på Hafslundsøy hørte i tidligere tider til Hafslund hovedgård, og det er mye historie rundt dette.

På Skjeggeby gård har vi for tiden en lavvo for mindre grupper.  Det er bygget opp et stort aktivitetsområde rundt selve leirområdet og vi har flott kulturlandskap rundt oss.

Vi gjennomfører arrangement hele året, hver tid har sin sjarm. Vi opplever at mange får en “a-ha” opplevelse rundt det med å være ute når man tror været er for dårlig!

I 2009 hadde vi besøk litt utenom det vanlige. Landbruksminister Lars Peder Brekk besøkte oss og fikk en orientering om hva vi har utviklet på gården. Han fikk servert varer fra vår lokale baker; Øy’a baker’n Skoglund.

Sveinung Hansen
Sveinung Hansen
Merete Hansen
Merete Hansen